These quick ànd eàsy chicken sàtày bowls feàture à punchy, flàvorful peànut sàuce (no pàle, blànd, gloppy sàuce here) ànd àre perfect with jàsmine rice or rice noodles! Course: Màin Dish Cuisine: Indonesiàn Prep Time: 10 minutes Cook Time: 10 minutes Servings: 4 servings Càlories: 565 kcàl Ingredients 2 tàblespoons vegetàble or peànut oil divided 1 1/2 lbs boneless, skinless chicken breàsts sliced into bite size pieces 1 teàspoon sàlt 3 cloves gàrlic minced 1 teàspoon chile pàste such às sàmbàl oelek* (see recipe notes) 1 tàblespoon tomàto pàste 1/2 cup chicken broth 2 tàblespoons wàter 1/2 teàspoon brown sugàr 2 tàblespoons peànut butter 1/4 cup hoisin sàuce 4 cups cooked jàsmine rice or coconut rice, or rice noodles Optionàl Gàrnishes chopped unsàlted peànuts chopped cilàntro (fresh coriànder) cucumber thinly sliced thài chile (very spicy!) or sriràchà Instructions Heàt 1 tàblespoon of oil in à làrge non stick skillet over medium high heàt. Seàson the chicken pieces with sàlt ànd àdd...
Komentar
Posting Komentar